Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@15:31:04 GMT

روش‌های خانگی برای رفع منافذ باز پوست

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۲۹۳۲۷

روش‌های خانگی برای رفع منافذ باز پوست

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زمانی که درباره بازکردن منافذ پوستی روی صورت صحبت می کنیم، به سختی می توان ترفندی را نام برد که عملکردی بهتر از بخوردهی داشته باشد زیرا بخوردهی، تاثیر زیادی در رفع منافذ باز پوست دارد. لازم نیست حتما دستگاه بخور مخصوص صورت داشته باشید بلکه می توانید با وسایل خانگی معمولی هم صورتتان را بخور دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 هرگونه آرایش، آلودگی یا دوده را با کمک پاک کننده های آرایشی و پاک کننده های صورت به خوبی پاک کنید. مقدار زیادی آب را درون یک ظرف دارای دهانه بزرگ و عمیق بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. بعد ظرف را از روی شعله بردارید و چند قطره اسانس درخت چای به آن اضافه کنید. این اسانس نه تنها پاکسازی صورت را تکمیل می کند، بلکه همه ی میکروبهای بیماری زا را هم از بین می برد. حالا سرتان را بالای ظرف بگیرید و یک حوله روی سرتان بیندازید. صورت شما باید تا حدی به ظرف نزدیک باشد که با بخار تماس پیدا کند، اما نباید بیش از حد هم به آن نزدیک شوید.

بیشتر بخوانید: 6ماسک خانگی برای رفع لکه‌های قهوه‌ای پوست

بخوردهی را حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه ادامه بدهید و بعد حوله را بردارید. و حالا باید مقداری آب ولرم به صورتتان بزنید و بعد هم از آب سرد برای شستن صورت استفاده کنید. پس از پایان بخور دهی ، می توانید از تونر پوست طبیعی و مرطوب کننده متناسب با شرایط پوست خودتان استفاده کنید . برای اینکه منافذ پوستی را همیشه پاکیزه و بدون انسداد حفظ کنید باید بخوردهی را یکبار در هفته انجام دهید. بخور هیچ هزینه ای برای شما ندارد و بسیار مفید است.

 نکته: اگر در شهرهای شلوغ ، پرترافیک و آلوده زندگی می کنید ما پیشنهاد می کنیم حداقل ماهی یکبار از ماسک سیاه استفاده کنید .

 این ماسک فوق العاده را می توانید براحتی از داروخانه ها تهیه فرمایید.

 رفع منافذ باز پوست با عسل و لیمو چگونه است؟

افرادی که ترکیبات طبیعی را برای باز کردن منافذ باز پوست صورت ترجیح می دهند می توانند محلول های خانگی زیادی تهیه کنند . از مخلوط کردن عسل ، لیمو و شکر ، محلول لایه بردار موثری ایجاد می شود که ذرات اضافی و ناخالصی ها را از پوست بیرون می کشد . در نتیجه به رفع منافذ باز پوست کمک می کند. با این حال ، دقت کنید با یکبار استفاده از این محلول نباید نتیجه ی خاصی را انتظار داشته باشید چون استفاده منظم از آن در دراز مدت به نتایج قابل توجه منجر می شود.

 طرز تهیه محلول عسل و لیمو برای رفع منافذ باز پوست:

 دو قاشق غذاخوری شکر بردارید و آن را تا حدی بکوبید که کاملا به پودر تبدیل شود.حالا یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه را به پودر شکر اضافه کنید و آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید. وقتی که محلول آماده شد، باید آن را به عنوان لایه بردار روی صورت پخش کنید. بیشتر از همه هم باید بینی و چانه را به این محلول آغشته کنید چون منافذشان بیشتر مسدود می شوند. بعد باید قسمت های مختلف صورت را حدود دو تا سه دقیقه و با حرکات دایره ای آرام ماساژ بدهید. وقتی ماساژ تمام شد ، بهتر است محلول چند دقیقه دیگر روی صورت باقی بماند و بعد با کمک آب ولرم شسته شود.

 رفع منافذ باز پوست با جوش شیرین چگونه است؟

جوش شیرین یکی از ترکیبات خانگی موثر برای رفع منافذ باز پوست صورت است . با این حال ، بهتر است افراد دارای پوست حساس از این ترکیب استفاده نکنند. جوش شیرین می تواند منافذ پوستی را خیلی خوب تمیز کند اما این احتمال هم وجود دارد که باعث خشکی پوست شود. به همین دلیل، استفاده از محلول جوش شیرین باید با مرطوب کننده همراه باشد. در ضمن، این محلول نباید بیشتر از یکبار در هر هفته استفاده شود .

 طرز تهیه خمیر جوش شیرین برای رفع منافذ باز پوست:

 یک قاشق غذاخوری آب را با دو قاشق غذاخوری جوش شیرین مخلوط کنید تا به یک خمیر نرم تبدیل شود. بعد باید این خمیر را یک تا دو دقیقه به آرامی روی صورت ماساژ بدهید. زمانی که ماساژ به اتمام رسید ، فقط باید از آب برای شستن باقی مانده های خمیر کمک بگیرید. در ادامه هم از یک مرطوب کننده استفاده کنید.

 رفع منافذ باز پوست با گِلِ سرشور و گوجه فرنگی چگونه است؟

یکی از ترکیب های خانگی دیگر برای رفع منافذ باز پوست ، مخلوط گِلِ سرشور و گوجه فرنگی است . این مخلوط ، اثربخشی قابل توجهی دارد و حتی برای پوست های حساس هم مناسب است. خصلت تسکین دهنده ی گِلِ سرشور کنار آنزیم های طبیعی گوجه فرنگی ، ذرات مسدود کننده منافذ را رقیق می کند و آنها را از پوست بیرون می آورد.

 طرز تهیه مخلوط گِلِ سرشور و گوجه فرنگی برای رفع منافذ باز پوست:

 چهار قاشق غذاخوری گِلِ سرشور را با مقداری آب مخلوط کنید. وقتی که گِلِ سرشور نرم شد ، دو قاشق غذاخوری گوجه فرنگی بدون پوست و له شده را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. وقتی که محلول مورد نظر قوام پیدا کرد، آن را روی صورت بریزید و بگذارید همانطور بماند. وقتی که محلول به حالت نیمه خشک درامد ، دستتان را خیس کنید و محلول را آرام آرام ماساژ بدهید. وقتی که تقریبا ۸۰ درصد محلول خشک شد ، صورت را با یک حوله خیس شده با آب گرم پاک کنید. شما می توانید برای کسب بهترین نتیجه ، این کار را سه تا چهار بار در هفته تکرار کنید.

 رفع منافذ باز پوست با زردچوبه و چوب صندل چگونه است؟

اگر پوست بسیار حساسی دارید و نمی توانید هر ترکیبی را روی صورت تان امتحان کنید ، مخلوط زردچوبه و چوب صندل برای شما مناسب است .

 طرز تهیه ترکیب زردچوبه و چوب صندل برای رفع منافذ باز پوست:

 یک ریشه زردچوبه تازه ۵ سانتی متر را با مقداری چوب صندل مخلوط کنید تا به خمیر نرمی تبدیل شود . بعد خمیر را روی صورت بزنید و منتظر بمانید تا حدود ۹۰ درصد آن خشک شود . سپس دست ها را خیس کنید و صورت را ماساژ بدهید . مقدار زیادی از این مخلوط باید در این مرحله از پوست جدا شود . درنهایت هم ، فقط از آب برای شستن همه ذرات باقیمانده کمک بگیرید ، این مخلوط ، قابلیت استفاده روزانه دارد.

منبع:راستینه

انتهای پیام/

مهمترین درمان‌های خانگی برای رفع منافذ باز پوست

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۹۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر

خال های قرمز معمولا مشکلی را برای سلامتی فرد ایجاد نمی کنند. مگر این که به دلیل خاصی مثل همراهی با خارش یا خونریزی، ناراحتی هایی را برای فرد ایجاد کنند. در چنین مواردی ، حتما باید به متخصص مراجعه کنید. شاید برای همه ما بیش از یک بار پیش آمده باشد که از وجود لکه های قرمز روی پوست خود متعجب شده باشیم.

به گزارش نمناک، این لکه ها معمولا ناگهانی ایجاد می شوند و به راحتی هم از بین نمی روند و بعضی از افراد از دیدن آن ها نگران می شوند اما جای نگرانی نیست. این لکه ها گاهی اوقات با خال اشتباه گرفته می شوند اما خال نیستند. طبق مطالعات انجام شده، 50 درصد از جوانان با آن درگیر می شوند اما درمان خاصی برای آن مورد نیاز نیست. 

اطلاعات عمومی در مورد خال های قرمز  این خالها می توانند در هر دوره ای از زندگی روی پوست ایجاد شوند ، البته بعد از 30 سالگی رایج تر هستند.  این خالها به دلیل رنگ قرمزی که دارند توجه دیگران را به خود جلب می کنند.   ژنتیک افراد می تواند در به ارث بردن این خال ها موثر باشد. این خالهای قرمز روی پوست دقیقا چه هستند ؟

خال های قرمز روی پوست، به دلیل گشاد شدن مویرگ های پوست ایجاد می گردند و به دلیل مشکلات بسیار کوچکی در سیستم عروقی ایجاد می شوند. این خال ها اغلب روی قفسه سینه و بازوها دیده می شوند. این خال ها معمولا نرم و برجسته هستند و اندازه قطر آن ها بین 1 الی 5 میلی متر متفاوت است. ظاهر آن ها اغلب به گونه ای است که با خال اشتباه گرفته می شود. گاهی اوقات این لکه ها برعکس خال ها، در موارد نادری نشان دهنده تومور نیز هستند. 

دلایل ایجاد خال های قرمز چیست؟

دلیل اصلی این خال ها ناشناخته است. اگرچه که طبق مطالعات انجام شده، سن، فاکتور مهمی در این مورد است و هرچه سن افراد بالاتر برود، احتمال این خال های قرمز روی پوستشان بیشتر خواهد شد. اگرچه که ژنتیک، تغییرات هورمونی، قرار گرفتن در معرض محصولات شیمیایی و آب و هوا نیز می توانند عاملی برای ایجاد این خال ها باشند.

آیا جای نگرانی است ؟

بسیاری از ما نگران می شویم که شاید این خال های قرمز سرطانی باشند اما واقعا جای نگرانی نیست. شاید نشانه ای از تومور باشند اما هنوز هم باید به ظاهر آن ها توجه کرد و هرگونه تغییری را زیر نظر گرفت تا بتوان خطرناک بودن آن را متوجه شد بنابراین، اگر روی پوست خود خال های قرمز دارید ، موارد زیر را به خاطر بسپارید:

 این خال ها نباید به تعداد خیلی زیاد در یک قسمت خاص از بدن باشند.  خال های قرمز روی پوست نباید ناراحتی برای فرد ایجاد کنند. اگر آسیب زا بودند یا خارش ایجاد کردند، به پزشک مراجعه کنید.  این خال ها نباید خونریزی داشته باشند. اگر با لمس کردنشان خونریزی کردند، حتما به متخصص پوست مراجعه کنید.  به رنگ و شکل این خال ها توجه کنید. اگر خال ها تیره تر شدند و گوشه های آن سفت و نامنظم بودند، حتما با متخصص صحبت کنید. برای از بین بردن خال قرمز چه کاری می توان انجام داد ؟

بدون توجه به خطرات این خال ها در موارد نادر، قطعا وجود آن ها روی پوست خوشایند نیست اما رعایت نکات زیر حائز اهمیت است.

 بسیار مهم است که در خانه با این خال ها ور نروید و با متودهای طبیعی و خودسرانه برای از بین بردن آن ها تلاش نکنید.  خال های قرمز روی پوست اندازه ای بین 6 تا 7 میلی متر دارند. از آن جایی که این خال ها، مویرگ های ورم کرده هستند، نباید با آن ها ور رفت. متخصص پوست بهترین راهکارها را به شما پیشنهاد می کند.  تیغ جراحی یا لیزر معمولا برای سوزاندن خال های قرمز استفاده می شود و در جلوگیری از به وجود آمدن دوباره آن ها نیز موثر است. این تکنیک کاملا امن و بی خطر است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • توصیه های هواشناسی کشاورزی
  • دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • وازلین برای پوست؛ خوب است یا بد؟
  • (ویدئو) اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست
  • آیا وازلین پوست را سفید میکند؟
  • اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست
  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • سرخ‌پوست‌ها در بازی پرسپولیس! + عکس