Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-05@12:47:19 GMT

بهترین درمان برای منافذ باز پوست کدام است؟

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۷۲۵۱۷

بارها جلوی آینه می‌روید و از نزدیک صورت‌تان را زیر نور برانداز می‌کنید و می‌بینید روی پوست‌تان به‌ خصوص ناحیه گونه‌ها و بینی سوراخ‌های زیادی در کنار هم قرار دارند و کنار بعضی از آن‌ها جوش‌های ریز و درشت سرسياه و سرسفید درآمده است. درست انگار که یک پرتقال برداشته‌اید و دارید به پوست دون‌ دون آن نگاه می‌کنید! درحالی‌که بیشتر دوستان‌تان پوست سفید، صاف و بدون جوش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وضعیت واقعا باعث افسردگی و ناراحتی‌تان می‌شود؛ اما آیا واقعا راهی برای کوچک‌کردن این منافذ و سوراخ‌ها وجود دارد؟ در این مطلب از دکتر سلام راهکارهای طلایی برای مقابله با این مشکل در اختیارتان قرار می دهیم.

پوست چرب‌ها بیشتر گرفتار می‌شوند!

منافذ پوست، مجاری طبیعی هستند که چربی‌های ترشح‌ شده از غدد چربی از آن‌ها عبور می‌کنند و از کنار فولیکول‌های مو به سطح پوست می‌رسند. طبیعی است این مجاری در افرادی که پوست چرب دارند، بازتر است. در این صورت توصیه می‌شود پوست‌شان را خشک نگه‌ دارند. دفعات شست‌ و شو را بیشتر کنند، از داروهای خشک‌ کننده پوست استفاده کنند و از مصرف کرم‌های چرب خودداری ورزند. به‌ این‌ ترتیب می‌توان تا‌ حدودی منافذ را جمع‌تر کرد. در هر حال با گذشت زمان و افزایش سن پوست همه افراد رو‌ به‌ خشکی می‌رود و منافذ کوچک‌تر می‌شوند.

می‌تواند ارثی هم باشد

– نوع پوست افراد از جمله چرب، خشک و‌… به‌ صورت ارثی تعیین می‌شود؛ بنابراین از آن‌جایی که بازبودن منافذ و جوش‌ زدن در پوست‌های چرب بیشتر دیده می‌شود، می‌توان گفت این موارد نیز به‌صورت غیر مستقیم ارثی هستند؛ اما با این‌حال ممکن است فردی پوست چرب را به ارث ببرد، اما زیاد جوش نزند و منافذ پوست خیلی باز نباشند.

فقط به یک شرط آرایش کنید!

– اگر لوازم‌آرایش از نوع چرب باشند، قطعا می‌توانند باز‌ بودن منافذ پوست را تشدید کنند؛ بنابراین اگر دچار این مشکل هستید، اصلا نباید از موادی مثل کرم‌ پودر استفاده کنید. توصیه می‌شود به‌ جای آن پودر، پنکک، لوازم‌ آرایش و ضدآفتاب فاقد‌ چربی مصرف کنید. حتی اگر دچار لک و کک‌ و مک باشید، باید از کرم‌ها و داروهای ضد لک فاقد‌ چربی استفاده کنید.

مهم‌ترین کار شست‌وشوی مرتب است

– مهم‌ترین کار برای کوچک‌ کردن منافذ پوست شست‌ و شوی مرتب است. همچنین داروهای کاهنده چربی پوست می‌توانند بسیار کمک‌ کننده باشند. همیشه سعی می‌شود از داروهای موضعی استفاده شود تا داروهای خوراکی اما اگر شدت این وضعیت زیاد باشد، لازم می‌شود از داروهای خوراکی نیز استفاده كرد. لیزر و پیلینگ نیز در درمان جای جوش و منافذ باز کمک‌ کننده هستند. در بازار شوینده‌های به‌ خصوصی تحت‌ عنوان اسکراب وجود دارند. اصل درمان خشک‌کردن پوست است، چه با صابون معمولی، چه با کرم‌ها و لایه‌بردارها. اسید میوه به‌ کار رفته در کرم‌های لایه‌بردار نیز از همین طریق باعث بهبودی پوست می‌شود.

شست‌وشوی بیش‌ از حد هم دردسرساز است!

– در درمان جوش یک اصل مطرح است. اگر چربی پوست و جوش‌های صورت در حد ملایم باشند، استفاده از شوینده‌ها تا حدودی به رفع آن‌ها کمک می‌کند، اما اگر فرد دچار چربی و جوش شدید باشد و بدون استفاده از درمان دارویی فقط به شست‌ و شوی زیاد پوست بپردازد، این کار باعث می‌شود بعضی از میکروب‌های مفید که به‌ طور طبیعی روی سطح پوست زندگی می‌کنند، از بین بروند. این میکروب‌ها در اثر شست‌وشوی زیاد یا استفاده زیاد از داروهای ضدعفونی‌کننده مثل بتادین، الکل و… از بین می‌روند و میکروب‌های مضر فعال می‌شوند. به‌ این‌ ترتیب جوش‌ها و چربی پوست تشدید می‌شود؛ بنابراین شست‌وشوی تنها، فقط در افرادی که جوش و چربی ملایم دارند، تأثیرگذار است.

درمان 100درصد نداریم!

– اگر بتوانیم فعالیت غدد چربی را کمتر کنیم، به‌ طور حتم منافذ پوست هم جمع‌تر می‌شوند. برای این منظور می‌توان از کرم‌های خاص مثل ترتینوئین و اسید میوه استفاده كرد. استفاده طولانی‌ مدت از آن‌ها باعث می‌شود منافذ پوست به‌ تدریج کوچک شوند و کلاژن‌سازی افزایش یابد. در واقع افزایش کلاژن‌سازی باعث می‌شود ناحیه دور منافذ غدد چربی بسته شود. استفاده از این کرم‌ها معمولا با دوز کم، هفته‌ای یک تا دو بار شروع می‌شود و به‌ تدریج تعداد دفعات مصرف بیشتر می‌شود. میکرودرم و لیزرهای تحریک‌کننده کلاژن‌ساز نیز می‌توانند کمک‌کننده باشند.

جدیدترین راه درمان کدام است؟

– پوست‌های چرب را باید به‌ وسیله پاک‌کننده‌های مخصوص همیشه تمیز نگه داشت و بهداشت را كاملا رعایت كرد تا از به‌ وجود‌ آمدن منافذ باز (بازتر از حد معمول) جلوگیری كرد. علت اصلی به‌ وجود‌ آمدن منافذ باز این است كه گردوغبار موجود در هوا با چربی روی پوست ترکیب‌شده و مجرای خروجی سبوم یا چربی را مسدود می‌كند و چربی تولیدشده كه زیادتر از حد معمول است، برای خارج‌شدن به‌تدریج روزنه خروجی خود را گشاد‌كرده و منافذ باز كاملا مشخصی را روی پوست پدید می‌آورد. درمان قطعی برای این مشكل پوستی وجود ندارد، اما میكرودرم ابریژن، لیزر IPL و استفاده از كرم‌های آلفاهیدروكسی اسید و پیلینگ تا‌ حدودی می‌تواند در بهبود آن موثر باشند.

منبع: مجله زندگی ایده‌آل

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۷۲۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ کشور با بهترین غذاها در جهان؛ کدام کشور بهترین کیفیت غذا را دارد؟ (+عکس)

اگر از علاقمندان به غذا خوردن هستید پس می‌دانید که سفر و غذا لازم و ملزوم یکدیگرند. یکی از بهترین راه‌ها برای تجربه فرهنگ یک کشور، مزه کردن غذاهای آن است و در این میان برخی از کشورها به ارائه برخی از بهترین غذاهای جهان شهرت دارند.

به گزارش روزیاتو، رده‌بندی زیر از کشورهایی با بهترین غذاها در وهله اول به کمک کتاب‌های معروف «راهنمای رستوران و هتل میشلن» به دست آمده که با اعطای ستاره به آنها به ارزیابی کیفیت غذاها می‌پردازد. در مرحله بعد نیز نظرات کاربران در وبسایت‌های مختلف ازجمله سی‌ان‌ان‌ و همچنین پلتفرم‌های گفتگو مانند ردیت و کورا در نظر گرفته شده است.

  ۱۰. کره جنوبی

آشپزی کره جنوبی در سطح بین‌المللی شهرت دارد و در لیست کشورهایی با بهترین کیفیت غذا در جهان در رتبه دهم قرار دارد. مانند بسیاری از غذاهای آسیای شرقی، برنج جزء اصلی غذاهای کره جنوبی است. کیمچی از موارد منحصر به فرد آشپزی در این کشور است و در اکثر خانواده‌ها مصرف می‌شود. برخی از غذاهای کره جنوبی که در جهان معروف هستند عبارتند از: گوچوجانگ، بیبیم‌بپ و بولگوگی.

۹. سوئیس

حدود ۴۰۰ نوع غذا در سوئیس وجود دارد که در سال ۲۰۰۸ به طور رسمی در میراث آشپزی سوئیس گنجانده شدند. یک فرد در این کشور سالانه نزدیک به ۱۱ کیلوگرم شکلات مصرف می‌کند که سوئیس را به بزرگترین مصرف‌کننده شکلات در جهان تبدیل می‌کند. محصولات غذایی سوئیس بسیار متنوع و فراوان است، این کشور ۷۰۰ نوع پنیر، بیش از ۲۰۰ نوع نان و ۲۵۰۰ نوع انگور تولید می‌کند.

۸. انگلستان

غذاهای بریتانیا به دلیل تجارت‌های این کشور با دیگر کشورها به شدت تحت تأثیر غذاهای سراسر جهان قرار گرفته است. غذاهای بریتانیایی به‌طرز آشکاری از از غذاهای بومی چینی، هندی، فرانسوی، ایتالیایی، ژاپنی، آمریکایی، مکزیکی، اسپانیایی، تایلندی و ترکی تاثیر پذیرفته‌اند. بسیاری از اقلام غذایی بریتانیایی در سطح بین‌المللی محبوبیت یافته‌اند نظیر پای شپردز، پای سیب و اسکون‌. روستای چدار در سامرست نیز جایی است که پنیر چدار اولین بار در آن ساخته شده است.

۷. چین (ماکائو و هنگ کنگ)

 

غذاهای چینی ازجمله معروف‌ترین غذاهای دنیا هستند. کیفیت غذا در این کشور بی عیب و نقص است و چین دارای نزدیک به ۲۱۵ رستوران ستاره دار در «میشلن» است. غذاهایی مانند دیم سام و هات‌پات در میان غذاهای چینی بسیار معروف هستند و در کشورهای دیگر نیز رواج دارند.

۶. آلمان

غذاهای آلمانی غنی و متنوع هستند زیرا از مواد اولیه موجود در هر فصل در آنها استفاده می‌شود. غذاهای رایج در این کشور عبارتند از: براتوورست، کوفته سیب زمینی، کلم ترش، شنیسل و اشترودل. در طول جشنواره اکتبر این کشور، غذا و نوشیدنی آلمانی با شور و اشتیاق جشن گرفته می‌شود. Sauerbraten غذای ملی این کشور محسوب می‌شود.

۵. ایالات متحده

آشپزی آمریکایی یک آش شلم‌شوربای واقعی است زیرا به دلیل عوامل زیادی مانند مهاجرت، تغییرات منطقه‌ای و تاثیرات فرهنگی تنوع گسترده‌ای دارد. ایالات متحده آمریکا بزرگترین کشور صادرکننده مواد غذایی در جهان است. در حالی که فرهنگ فست فود در این کشور بیداد می‌کند، دارای رستوران‌های با استاندارد بالاست و بیش از ۲۳۰ رستوران ستاره‌های میشلن را دریافت کرده‌اند.

۴. اسپانیا

اسپانیا به دلیل آب و هوای منطقه ای متنوع و تأثیرات فرهنگی، غذای بسیار متنوعی دارد. علاوه بر این، مادرید و بارسلونا به ترتیب ۵۳ و ۴۸ غذای بومی ارائه می‌دهند. غذاهای اسپانیایی از مواد تازه و باکیفیت تشکیل می‌شوند. مواد تشکیل‌دهنده از منطقه‌ای به منطقه دیگر متفاوت است و انواع مختلفی از غذاهای دریایی، گوشت پخته شده، انواع پنیر و زعفران در غذاهایشان زیاد به کار می‌رود.

۳. ژاپن

غذاهای ژاپنی به دلیل ارزش زیبایی شناختی، مواد اولیه تازه و طعم های متعادل شناخته شده است. در حالی که سوشی یک غذای معروف ژاپنی به حساب می‌آید، غذای ملی این کشور کاری با برنج است که در این منطقه بسیار مصرف می‌شود. سایر غذاهای ژاپنی که معمولاً در کشورهای دیگر موجود است عبارتند از: ساشیمی، سوپ میسو، ماچا و رامن. ماچا یک صادرات مهم مواد غذایی این کشور است و به ایالات متحده، چین، سریلانکا و هند عرضه می‌شود.

۲. ایتالیا

طبق یک مطالعه، غذاهای ایتالیایی معروف‌ترین و پیتزا شاخص‌ترین و محبوب‌ترین وعده غذایی در جهان است. میراث آشپزی ایتالیایی غرق در آشپزی خانگی سنتی است که از مواد ساده اما خوش طعمی مانند روغن زیتون، گوجه فرنگی، سیر و ریحان استفاده می‌کند. روغن زیتون ازجمله صادرات مهم این کشور است.

۱. فرانسه

فرانسه در صدر فهرست کشورهای با بهترین کیفیت غذا در جهان قرار دارد. این کشور دارای بیشترین رستوران‌های ستاره‌دار میشلن در جهان است که نشان‌دهنده تمرکز این کشور بر رستوران‌های با استاندارد بالا است. صدف و حلزون از بهترین غذاهای لذیذ فرانسوی به حساب می‌آیند. فرانسه با مصرف ۲۱.۶۷ کیلوگرم به ازای هر نفر، سومین مصرف‌کننده سرانه پنیر در سال در جهان است. هنر آشپزی فرانسوی یکی از مهم‌ترین‌ها در جهان است و نقش عمده‌ای در آکادمی‌های آشپزی مدرن دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • بهترین فصل برای سفر به جنوب کشور کدام است؟
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • ۱۰ کشور با بهترین غذاها در جهان؛ کدام کشور بهترین کیفیت غذا را دارد؟ (+عکس)
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • ۷ تاثیر شگفت انگیز و باورنکردنی سفیده و زرده تخم مرغ برای پوست و مو